نظم، كار، آرامش
پنجشنبه ۶ آذر ۱۳۹۳1. نگاه از بيرون
به فضای کار خود از دید ناآشنایی که برای نخستین بار آن را میبیند، بنگرید. با این نگاه جدید ببینید که چه تغییراتی میتواند وضع محل کارتان را بهبود ببخشد.
2.حذف
چیزهای جاگیر، قدیمی و به درد نخور را از اتاق و محل كارتان دور بريزيد. افزون بر آن اشياء مزاحمي که کارایی و زیبایی خاصی ندارند را حذف کنید.
3.ميز تكاني
دستی به سر و روی میزتان بکشید. تمام چیزهای غیر لازم روی میز خود را در درون کارتونهایی برچسبدار، به کناری بگذارید. فقط چیزهایی که هر روز به کار می برید، روی میز بگذارید. میز تمیز، صرفهجويي در وقت را به ارمغان ميآورد.
4.كشو تكاني
از کشوی میزتان بهتر استفاده کنید. هر کشو را به چیزی اختصاص دهید. یک کشو را مخصوص چیزهایی کنید که زیاد ولی نه هر روز از آن استفاده میکنید. چیزهایی که در کشوها زیادی است را به کارتونهای برچسبدار منتقل کنید.
5.پراستفادهها
تجهیزاتی که زیاد با آنها سروکار دارید را در جای مناسبی قرار دهید. تعداد دفعاتی که از این تجهیزات استفاده میکنید معلوم میکند که اینها را باید کجا قرار داد. تجهیزاتی را که کارشان به هم شبیه است مانند کامپیوتر، چاپگر و ... را در یک جا قراردهید.
6.سليقهآرايي
فضای کارتان را آنگونه که خود میپسندید شکل دهید. مطابق احساسات و سلیقه خود محیط کارتان را بچینید. نگذارید تجهیزاتی که هیچ گونه اثری روی کار یا روحیه شما ندارند، فضای اطرافتان را پر کند.
7.مديريت نامهها
چند نكته مهم و كليدي زير را در مديريت نامهها فراموش نكنيد:
· نامهها را در نزدیکی سطل زباله باز کنید و تکههای پاره شده آنها را دور بریزید. همچنین میتوانید نامههای بیاهمیت را همان وقت روانه سطل بازيافت كاغذ کنید.
·معمولا در برخی موارد یک تلفن کوتاه، سریعتر از نوشتن نامه کار را راه میاندازد.
·به جای اینکه هميشه دور و بر نامههایتان بچرخید، هر چه سریعتر تکلیف آنها را معین کنید. نگذارید عقب انداختن رسيدگي به نامهها، برایتان یک عادت شود.